tröttis

TJOBRE! skit länge sen jag skrev så kände att det va dags ;D Igar hade vi skit kul hos bea, först hade vi tänkt att det skulle va en liten tjej middag jag bea mimmi laura och alicia, men det "slutade" med att det bara va jag bea och alicia som va här först iallafall och åt oså, sen ringde mimmi och sa att hon kunde komma, YEEEEEY! när det bara var jag bea och alicia så började vi köra ölspelet, eller det bev cider spelat;) as kul ;D förutom att kimmen och alla stod nere vid beas port hela kvällen och tjatade att dom skulle få komma in, men icke sa nicke vi hade ju tjejmiddag (: aja men iallafall när det blev konsekvens så fick jag springa ett varv runt beas hus i BODY och giraff toffler! :$ hahahah och sen hämnades jag på alicia så hon fick ta ett varv runt hset i moppe hjälm och troser och bh :D:D:D:D och sen fick hon gå ner och fråga grannarna helt ensam efter snapps på tyska hahahahhaha, och så fick hon krama två tjejer hon inte kände :) JAG OCH BEA SÄGER SORRY ATT DU FICK GÖRA ALLT, MEN DEN SOM ÄR MED I LEKEN FÅR LEKEN TÅLA!  haha vi satte igång och dricka redan när vi käkade hahah lillarna, sen efter allt tjat så fick kimmen och johnny komma  upp, hihi as kul! och sen kom laura typ vid 10.. vi hade iallafall as kul :) även ifall det blev lite mycket på några håll och kanter... ;););););););););)
nej men nu ska jag och mimmi dra och käka på subway , haha ovanligt att VI GÖR DETTTTTTTTTTTT

godmorgon

Åh vad det börjar bli segt att gå upp på morronen nu! det blir fan svårare och svårare.. och jag är skiiiiiit trött, sitter här i mitt rum i mörkret haha, nä ,men nu ska jag klä på mig och sen somna om lite:) eller kanske inte min buss går halv 10.. och jag vill hinna till rihams, får damp kan han ALDRIG ha öppet somvanligt :s

här kommer lite cooooooola bilder från skolkortet



shululu

Hej alla sötisar, nu´har jag gosat ner mig i sängen och ska ladda ner en gullig film, och snart ska jag nog ta ett varmt långt bad!
skoja usch hahahaha jag är så rolig!! WOHOW. Nej men ska ladda ner en film och sen bada har jag planerat :D had igentligen träning idag som jag trodde började klockan 18.45 men den började tydligen 17.45 och jag koom hem kvart över och då tyckte jag att det va no idea liksom typ ba! Jaja nog om det, idag va vi på skansen med klassen, haha det va faktist kul tycker jag:$ nej men det är alltid roligt att göra saker med klassen/skolan spelar ingen roll vad;) imorn ska vi tex åka o bada och grilla korv ;D mysigt ju :D TA MED ER BADKLÄDER! skitsamma om det är dåligt vder VI SKA BADA.. aja men efter skansen åkte jag och mimmi och mötte linn vid hötorget men mimmi drog direkt typ.. jag och linn kollade runt på typ alla h&m för jag har pressentkort där, men hittade nada.. sen skulle vi rulla hem till linn, men så ringar janina och tvingar av oss från tbanan och säger att vi ska möta henne, och då blev det en till runda i alla affärer ... hahah jag och linn hade iallafall as kul med våra sjalar "haha jaja vet inte hur det stavas MEN VEM BRYR SIG" 

mimmmi

Idag ska ju jag till landet... det känns FETT bra nu sista helgen på sommarlovet, och så missar jag när min lilla vänns konfirmation "tror det stavas så" FÖRLÅT LAURA!!!

men nu ska jag iallafall åka och träffa mimmi, vi ska sola! C'ya

dör

jag kommer dö vilken sekund som hellst, hade as ont i min navel så tog ut min piercing för att tvätta den, sen väntade jag tyå en timme innan jag satta in den, och då gick det inte!!!:O  fick pressa as hårt även fast det gjorde skiiiiit ont och nu kan jag knappt röra mig, ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlådorna som


 det är kläder över HELA mitt golv, och jag driver inte, ja janina vi är 2 om att snubbla på grejjer när man ska in i sitt rum... så nu är det dags för STORSTÄDNING, jag ska rensa garderoben, och alla jag bara har slängt i saker i när jag inte orkat städa och min förbaskade bokhylla som jag också bara proppar med skit, men jag vill inte ha den i mitt rum! ska ta bort den har jag bestämmt, sen ska jag vika in allt i graderoben och sortera vad som är smuttsigt, dammsuga och torka av tvn och bokhyllan, mm och bädda rent i sängen.. SEN tvätta allt smuttsigt eftersom att mamma inte är hemma...  erkänn att ni blir skit sugna ;););););)

direkt från fängelset

HEJ, måste bara säga att är JÄVLIGT irriterad på min granne kenet "VET INTE HUR DU STAVAS MEN VEM FAN VILL VETA DET" jag hatar honom han förstör mitt liv, det började med att när benis adam och linn var hemma hos mig så sa han att jag hade fest till mina föräldrar, och nu säger han att det va typ 20 pers hos mig när mamma och pappa inte va hemma. och när jag berättade för min pappa att jag hade blivit anklagad av en annan grann att jag hade skräpat ner i skogen, så hade pappa sagt till kenet att han skulle gå och prata med henne och blablabla och då säger kenet: gör inte det för blablabla. så nu har han gjort ¨så mamma o pappa inte litar på mig och jag kommer aldrig få vara hemma själv. FUCK YOU GUBB ÄCKEL, skaffa ett liiiiiiiiiiiiiiiiiiv eller banta gör vafan du vill MEN SKIT I MITT LIV!!!!! OCH KLIPP DIG DU HAR LÄNGRE HÅR ÄN LAURA OCH DÅ ÄR DET LÅNGT!!!

JAG BETALAR BRA TILL DEN SOM VILL SKJUTA HONOM...

av janina, har bara ändrat lite hihih

igårkväll drog vi runt och planer ändrades kors och tvärs och det blev varken fest på östermalm, fridhemsplan eller i  vendelsö. men vi mötte iallafall en skön kille, jag: hmm vad är det för dag? vardag:) *kollar när bussen ska komma* killen: hahahahaha skönt svar. vardag? sejmi: ja men man måste ju kolla om det är vardag eller helgdag... han: aha men jag är storebrorsa man måste ju retas lite hehe. hur som helst så åkte vi till vendelsö där många från janinas förr förra klass var, trevligt alltså(a) tobbe fyllde år och var helt dyngrak-.- tanken var att vi skulle dit men sen var hans brorsa hem så då blev det knas. så vi åkte iallafall till racksta där vi sov hos sorken med han pissman och alex, kul kul. på morgonen flög vi upp och var helt taggade på att bada i hans pool så det gjorde vi! sen var det sol och grejer så vi solade lite och sen hade hans mamma gjort frukost till oss (skit snäll morsa). sen åkte jag linn och sejmi därifrån och jag och sejmi åkte till centrum och där köpte jag: pago, bulle, vaniljbulle, munk, fanta, risifrutti hahaha, och janina köpte: 6 chokladbollar och en liter oboy.. VÄLBEHÖVLIGT efter poolbadandet och grejer. ÄLSKA LOV<33333333

haha kom på de här om dagen

HALLÅ den natten när jag vääntade på janina i 100 år vid slussen inne på donken helt ensam när det va massor bögar och 2 så tönttjejer där inne "tänkte jag" sen när jag kom hem till laura här om dagen och läste kenzas blogg så såg jag dom där bög killarna, och den där lilla tjejen som va så töntig och det va tydligen KENZA själv utan att jag hade tänkt på  det.. haha nu vet ni




Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 1 för då åker mimmi hem från muskö och då ska jag möta henne vid centrum, vi ska sola och äta på subway YAMIIII


dagens

Dagens låt: no women, no cry - bob marley
Dagens frisyr: slarvig bulle
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeans och grå munkis
Dagens händelse: cyklat och gått till laura!
Dagens planer: hämta min tellefon och kolla på fjorton suger
Dagens vill ha: vanlig mat
Dagens saknad: mimmi vafan!
Dagens drog: peeron :)
Dagens finaste: laura
Dagens måste: ingenting
Dagens dricka: vatten.. blö
Dagens köp: subway och peeroon
Dagens skönaste: JA SÅKLART YAO
Dagens mat: subway och pasta med bacon
Dagens sjuka: frisk
Dagens kärlek: JA
Dagens mående:  bra

<3

vet du varför jag tycker om dig så mycket? din underbara blick gör så jag kommer till en annan värld
när du kysser mig så blir hela jag full av kärlek
när du tar på mig så får jag gåshud och så pirrar det i hela magen
och när jag ej är med dig så är det ända jag tänker på dig!

jag lever!

TJO ALLLA LÄSARE!! skoja ingen läser min blogg.. kanske för jag aldrig skriver, men nu har jag lite att berätta orkar inte ta allt men kan väl dra lite vad som händer in my life lixom, skoja.. haha jag är uttråkad.

som ni kanske vet så va jag i danmark med laget, det va SKIT roligt men dock åkte vi ut i kvartsfinalen eller 8delsfinalen kommer inte ihåg, ajja men vi vann iallafall gruppen och åkte ut mot FINNAAR seriöst hur lyckas vi.. aja vi va bättre men det blev 0-0 sen åkte vi ut på straffar, det är verkligen så tyyypsikt oss.. sen träffade vi massa nytt folk och det är ju alltid kul, menmen dom ser man aldrig mer, men vafan gör det!!!



Den här helgen har jag varit ensam hemma, skit skönt! först i fredags så va det ju 080808 så då åkte vi in till stan där va det ju lagom segt.. men på kvällen skulle ju allt dra igång men vi orkade inte va där så vi drog hem till mig när vi kom hem till mig va väl klockan runt 8 och sen kom benis, tobbe, micke och robin.. det va väl roligt men blev lite sur på slutet ;D men ni fick skylla er själva benis och tobbe (: juste janina linn och laura va också här!

sen på morgonen så hade jag match mot boo vi förlorade men det va en rolig match!! sen va jag bara hemma och tog det lugnt till typ 9 och då rullade jag till laura hon va också ensam hemma, vi tog det bara lugnt och kollade på film och gick och la oss tidigt, sen vaknade vi av att helens kompisar hopapde i sängen :(  så kan man fan inte göra när folk ligger och sover och det är sent på kvällen ;s SKOJA WOHOW SEJMI GOES KÄRRING!!!!! aja vid 1 åkte vi iallafall hem till mig och sov, när vi kom hem till mig upptäckte vi att jag hade glömmt min bussremsa hos laura och min MOBIL!! "hade ställt mig och letat på bussen men han sa att jag kunde gå på om ni undrar hur jag kom hem" så jag och laura tog cykeln på morronen hem till henne, hahaha fast den gick typ inte och svänga med plus att det va punka på alla 3 julen  så när vi kom till kvarntorpsvägen låste vi fast den och GICK hela vägen till centrum och åt på subway GOOOODASTEEE YAO, men det jobbigaste och pinsammaste blev ju när jag skulle hem ENSAM cyklandes på den där punka cykeln och kör ner i ett dike!! så när jag kom hem va jag helt svettig så nu har jag precis duschat :)  juste ni vill kanske höra om min mobil ... har ju ingen nu men ska få den ikväll eller imorn helen gav bort den till en kille igår :(:(:(:(:(:(!!!!!!!!!!!!! FY FAN HELLLU !


juste måste berätta att jag fick världens utskälning imorse av en granne som jag aldrig har pratat med som bor i janinas gammla hus, jag och laura hade varit och slängt benis och tobbes "ölkartong" eller vi dumpade den bara i skogen, men nejnej tror du inte att det kommer en och skriker : ni får ta upp den där kartongen ni slängde i skogen och blablabla det är väl du som har slängt allt annat skit här i skogen också antar jag, varför slänger du inte i soporna?! och blablabla och sen : SKA SKICKA RUNT LAPPAR I VEGA ATT NI SKRÄPAR NER HÄR I SKOGEN

RSS 2.0