irriterande.

vad jag kommer på så har jag varit med laura 24/7, och igar skulel vi va med alla så kallade ROLIGA, men så kan man inte säga längre.. förut va alla trevliga och glada, nu har alla blivit heeeeeeelt anorlunda!! as irriterande skit mobbade omogna snorungar som hänger med brudar som typ är 95 och det enda dom vill är att knulla.  helt desperata SERIÖST. Väx upp! ja , det är det enda jag kan säga.
aja idag åker jag och laura iallafall till mitt land! ska bli as kul och super sköööönt, att komma från haninge! laura ska stanna till onsdag "om vi inte tröttnar på varandra innan" men aja vi har iallafall planerat att vi ska hyra cyklar på nämdö, haha:) och åka på ringen efterbåten MED VÅTDRÄCKT så man inte dör.. sen viskade en fågel i mitt öra att laura hade tänkt att tvinga upp mig på vattenskidor.. men tror att det kommer vara för kallt med tanke på att jag kommer ramla på minsta lilla våg.. nej men nu ska jag packa, får se hur länge jag blir kvar där!


lauraaa

Nu har jag precis klätt på mig, fick bli mina höga gråa jenas jag köpte här om dagen, och en vit body :) jag är ju så smart sityter och skriver om mobilen som kom i posten så jag kom ju på att jag kan göra bussbiljett ;) WOW.. vet inte riktigt vad jag ska köpa, det blir ju inte så mycket för 500 men nu jävlar är det ju sommar rea typ 50 % på allt ;) så det ska nog bli lite har jag bestämmt :)

det 2 vet är en hemlighet, det 3 vet, vet alla

Hellihallå, igår va jag ju också superduper tröttt så jag gick och la mig typ 11haha, och jag är det typ idag också. Idag vid kvart i 12 ringde laura och väckte mig : SEJMI DET ÄR FINT VÄDER! så jag tänker fan inte va trött idag.. Jag vill till stan och handla nya kläder, men har bara 1 klippkvar på min fina bussremsa och jag köpte den igår... så jag kommer dit och inte tilbaka :) och jag har bara 500, för min borsa fick låna 100 kroner från det och DÅ hade jag ingenting kvar så han tog med kortet till landet! men hallå jag har ju fått mitt barnbidrag nu, SÅ HAN HAR MINA PENGAR! så jag tänker inte köpa en bussremsa för 110 kr från mina pengar jag har hemma.. så får vänta tills imorn så tar jag pengar av mamii.. men jag tänker inte sitta inne här hela dagen som jag gjorde igår, haha men då va jag faktiskt skit trött så orkade inte göra något.
juste haha igår kom det en mobil i min brevlåda, riktigt kattig faktiskt! skoja den är as ful och ser ut som en leksakstelefon :) men alla har ny mobil i min familj ville ingen ha den så jag tog den för det bra med den är att man får100 kroner i månaden att ringa för! sen är det ett abonemang också, sen får man 200 gratis sms :) så jag är så smart så jag ska ha den OCH min andra mobil så kan jag använda den till att skicka sms till dom som inte har comviq och ringa när jag inte har pengar på min andra, smart vaaa? ;) haha :D nej men nu funderar jag att hoppa in i duschen och sen hitta på något.. men fråga inte vad för det vet jag inte! HEIPA

bajs

HALLÅ PANIK HÄR, jag JAG emelie lindberg! har inte ätit sen i går morse EN MACKA, seriöst jag mår dåligt bara jag tänker på mat just nu ;s men jag är fortfarande helt seg från igår, och det känns som om jag ska spy så det kan ju vara därför, om ni ville veta. men det här är faktist min blogg och ingen tvingar dig att läsa ÄCKELUNGE!!!! skoja.. nej men aa..
justeee!!!!! är superduper glad för att datorn funkar.. eller båda min brorsas datorer funkar men inte min.. men han jobbar så jag bryr mig inte ;D så enda sen jag kom hem från mackan så har jag legat här och druckit fanta det är de som slinker ner bara..  och jag tror jag fortsätter o sitta här hela dagen, så ikväll vet ni vart ni har mig!!

orkar inte skriva så här kommer lite bilder från igår



HEJA SVERIGE

Orkar inte berätta om italien, men det var roligt dock blev det inte så mycket sol och bad, men nice ändå! Imorse ringde janina och väckte mig vid typ 1, sen åkte jag till kimmen och lämnade pengar till han och sen mötta jag janina vid centrum, vi rullade hem till mig och chillade, finns inte så mycket att göra MIN DATOR ÄR SÖNDER! katastrooof!! men nu sitter jag iallafall hos janina hon håller på och packar för imorn åker vi till mitt land och firar midsommar och så där, det blir säkert skit kul(: marcus och jakob ska också dit så det blir väl kul det med!

ITALIEN

IMORN ÅKER JU JAG SUPERDUPER TIDIGT SÅ HA DET BRA HÄR HEMMA I SVERIGE OCH SAKNA MIG INTE FÖR MYCKET, FÖR JAG KOMMER INTE SAKNA ER ÄNDÅ

bajs

Nu kom jag precis hem från janina, drog ganska tidigt, va tvungen att åka hem och packa klart och så.. vi tog det lugnt och gick och käkade på dinken, sen träffade vi oscar hihi. nej men nu måste jag duscha

hungrig

nu har jag och laura varit ochg badat med alla, så kom hem för ett tag sen.. jätte varmt ute! haha jag har faktist en känsla av att det kommer vara varamare här än vad det är i italien.. MEN SOOO WHAT LIKS0OOOWWWWM man blir mycket brunare där (; nej men u skriker min mage superduperhögt! så ska äöta kyckling och potatis sallad, sen ska jag rulla till tåget och träffa janina! har inte träffat henne på as länge!

shulululululululululuulululululu

vaknade för ett tag sen är skit trött!! igår hade vi ju då tjejkväll hahaha hade as kul, min och mimmis tårta vann! haha kanske lägger ut filmer som vi filmade igår, mimmi och bea gjorde en superduper rolig haha (; men sen kom kimmen, benis, micke, steffe. då körde vi klädpoker.. mimmi förlorade, kanske för att hon inte kunde spela pokler.. sen åkte jag haha.. benis hade färg alla gånger.. nejnej han fuskade nog inte, så kollade jag på kimmens mobil. INKORG: langa färg. Sen i slutet fick amy dela ut kort då fick han ingen färg inte ;) då tog han av sig en strumpa medans vi satt i trosor.. men nu ska jag packa för imorn åker jag till italien (;

hejhejhejhejhej

Igår på dagen var jag bea och mimmi vid rudan:) sen bakde jag och mimmi en superduper fin tårta till laura, men den råkade vi ställa in i frysen så den blev lite ful :(
Sen lite senare kom kimmen och benis hem till mig och vi chilllde och grillade men ingen ville ha när det väl va klart... ajjsingbajsing. Robin hade cjill hemma hos sig så vi drog dit senare, sen gick jag och kimmen och marcus hem till mig för kimpo skulle sova hos mig, och sen kom lurre.. lite senare drog vi ut igen.. och till robin igen sen .. slutade med att vi sov där men ajja :D Ikväll är det tjejkväll hos laura, det ska bli superduper kul!!!!

Haha kolla på småttingarna på sista bilden!!!


skönt

igar somnade jag superduper sent blev väckt heeela tiden av min tellefon.. den som nu ringer, kan du sluuuta att ringa eller iallafall säga något och inte bara vara tyst i 5 sekunder sen lägga på. jajja plus att jag vaknade klockan 9 elelr du väckte mamma mig och sa att dom skulle till landet, efter väääldigt lång tid somnade jag igen men nejnej då kommer min brorsa och väcker mig... not funny! Då blev jag på dåligt humör och va grinig ett tag, haha. Jag hade bestämmt igår att jag skulle ligga och sola någon timme på dagen, så jag krigade med att få över en solstol från balkongen över till altanen "eller vad det heter" sen låg jag där i 5 min då ork<ade jag inte ligga stil längre och det var kooooookhett!! lite för varmt för min del.. Men min buss går halv, då ska jag åka upp till centrum och möta mimmi sen ska vi handla lite saker, för vi ska göra en tårta till laura för hon ska ha kalas :D Sen blir det väl antagligen rudan eller något, fast blev lite förvånad sa till mimmi att hon skulle ta med sig badkläder, men då sa hon att hon inte pallade .. hmmmm mimzeeey vad hade du tänkt att göra ? (:
igår tog min bror studenten grattis (:

Lauras födelsedag

jag vaknade för typ en halvtimme sen och jagf kunde ha sovit i en timme till, men jag får damp det blir skit ljust i mitt rum på morgonen plus att det är 1000 grader! igår köpte jag en ny mobil, men den osm jag ville köpa "fanns inte" eller bara om jag ville ha ett 3 abonemang, och det ville jag inte.. så på det där "försäkringspappret" stog det att jag skulle få välja en lik värdig mobil, så pekade han på en as dålig skit ful och sen på en fulare! fick lite panik där ett tag..  men sen pekade han på en cybershot 810i och den är skit stor och en riktig killmobil! men vafan bra kamera och så, så det fick bli den.
idag är det tydligen klassens dag, så vi ska till rudan och man får typ göra vad man vill, men vi ska bada hoppas verkligen att ni inte glömt BADKLÄDER brudar!


LAURA 15 ÅR
igår hade vi bara en lektion i skolan så jag orkade inte åka dit. Fast jag åkte til lskolan och mötta laura, vi gick hem till henne för att hon skulle tvätta sitt hår för hon hade blivit äggad !!! YES haha. sen åkte vi upp till centrum för att jag skulle köpa en present till henne och för att vi skulle möta mimmi bea och alicia. Sen åkte vi till lauras land på gålö. as myyysigt! vi badade superduper mycket och jag och bea passade på att åka KÄRRA medans dom andraåkte moppe, haha kärringar!! OCH ÅT MASSOR  GODMITAR! skoja nej men vi åt chips godis cola bullar, haha om ni vill veta (:

nej men nu är jag superduper hungrig så ska nog äta, ssen klä på mig .. och rulla till skolan för att möta laura <3

wohooow

tro det eller ej men nu är busisarna bea och alicia tillbaka från grkland och dom har haft det superduuuper, säkert superduper bruna också !

slut på helg

nu har jag precis städat mitt rum, hihi duktiga sejmi!
jag kan ju alltid berätta lite kort om helgen,
i fredags åkte hela skolan till tyresta, hela vårat arbetslag trängdes på en buss!! och nej det va inte ett dugg varmt! när vi kom dit så skulle vi gå typ 5 km (?) as varmt och jobbigt, när vi kom tillbaka skulle vi stanna vid tyrtesta by i typ 2 timmar men jag laura och mimmi fick åka hem, tack sabina :) då drog vi till rudan direkt och badade as skönt YAO. på kvällen va vi vid rudan och chillade var helt okej!!

i lördags så hade vi superduper tidig match mot enskede, vi vann med 2-1 i värmen med en avbytare och jag är stolt över mig själv att jag pallade hela för min kondis är ju somsagt inte på topp.. i andra halvlek kom mina små söta kusiner och kollade, sen åkte vi hem till mig och åt och så. Lite senare rullar jag till centrum för att möta mimmi, vi gick till rudan en liten stund och sen va vi med kimmen och dom. klockan 7 typ kom laura, för hon hade varit på konfa grej i kyrkan HELA dagen haha )= jag mimmi kimmen steffi micke tror jag det va , låg på en filt i skuggan resten av dagen, haha svennarna (: på kvällen skulle jag sova hos laurea igen, laura fick ont i magen och somnada.. jag satt vid datan och tråkade sen gick jag faktiskt ut till kimmen och dom.. haha sen när jag skulle hem så träffade jag blablabla! laura undrade vart jag va och började prata med kimmen som sa att jag hade gått för en halvtimme sen, haha då blev dom allt oroliga och kimmen sötis gick ut och kollade.

i söndags
så skulle laura till kyrkbajset igen så vi gick upp vid 9, men hon skulle komma hem vid halv 2 så jag pallade inte åka hem för vi hade bestämmt att vi skulle bada eller något efter, så jag ringde och väckte kim vi tog det lugnt sen drog jag och mötte laura, då gick vi och 'badade' med kimmen och benis, men det va bara jag och benis som doppade oss...

RSS 2.0